Par søger lejlighed i udkanten af Århus

Søger i Århus

Maks husleje 8.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal65m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 657 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i udkanten af Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal65m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje8.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
Byttebolig
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Kære udlejer,

Vi er et smilende og roligt 26-årigt par, som inderligt ønsker sig en hyggelig bolig, hvor vi på et tidspunkt kan starte en lille familie. Dette lejemål er alt, hvad vi drømmer om, da den både er tæt på by og grønt område. Vi er meget interesseret!

Lidt om os: Vi elsker at rejse, og har lige nu bagagen godt fuld af oplevelser, da vi netop er kommet hjem til Danmark efter et halvt år i udlandet. Vi har blandt andet boede og arbejde i Sydney i tre måneder, hvor Michael arbejdede som personlig træner og Maja som projektmedarbejder ved Røde Kors. Inden turen til Australien boede vi sammen i tre år på Jægergårdsgade, og vi er nu klar til for alvor at slå os ned i skønne Aarhus.

Efter sommeren skal Maja i gang med sit speciale ved informationsvidenskab. Hun har derudover en bachelor i antropologi og har gennem studieårene arbejdet som projektmedarbejder på udviklingsopgaver på de brede velfærdsområder i flere i af landets kommuner. Michael er engelsk- og idrætslærer på Onsild Idrætsefterskole. Vi kommer oprindeligt fra Thy, er begge ikke-ryger og har ingen husdyr. Vi nyder god kaffe, chokolade, venner og familie.

Vi håber meget på at høre fra dig og hvis muligt komme forbi til en fremvisning, hvor vi også kan hilse på hinanden.

De bedste hilsner
Maja og Michael