Arbejdende og studerende par søger bolig i Købe...

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 708 dage siden
Kontakt lejer

Arbejdende og studerende par søger bolig i København

Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Mit navn er Jonathan. Min kæreste, Priscilla, og jeg går og leder efter noget mere permanent, da vi på nuværende tidspunkt bor midlertidigt i en vens lejlighed på Nørrebro - men det udløber 30. august.

Vi er begge to meget aktive mennesker, der begge næsten som minimum har to jobs at se til. Min kæreste er ved at tage hendes Master på CBS, på samme tid med at hun arbejder for Momondo og Ageras på deltid. Jeg er på nuværende tidspunkt ved at skrive en bog, men arbejder derudover hos Tonsser og hos 180 Degrees Consulting Copenhagen. Jeg starter selv på studie (ITU) til sommer.

Jeg er selv dansker og har boet i København i snart fire år og min kæreste er fra Holland. Vi er begge to 24 år gamle og forventer at skulle bo i København i en længere periode, så det er en ny og permanent base vi leder efter, hvor vi kan gøre et sted til vores eget (læs. Vi passer rigtig godt på tingene)

Vi har aldrig haft problemer med finanserne og vi har begge normalt været den ansvarlige i gruppen, når det gjaldt det finansielle i vores tidligere lejemål. Så vi er begge to dybt stabile lejere, med fast indkomst og en rigtig stor ansvarsfølelse.