30 årig kvinde søger værelse/lejlighed

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 708 dage siden
Kontakt lejer

30 årig kvinde søger værelse/lejlighed

Værelser3 værelser
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej alle sammen
Jeg elsker at netværke, fordi jeg elsker mennesker! At være social og kunne connecte med forskellige mennesker er sjovt, og man lærer en masse. I øjeblikket søger jeg et nyt sted at bo.
Det sted jeg søger, må godt være med søde og sjove mennesker, som gerne vil tage en snak om verdenssituationen over en kop kaffe. Dog er det også vigtigt at man kan trække sig tilbage, være sig selv og summe over livet og ens drømme.
Jeg har boet i København de sidste 5 år, og har elsket det. København er en fantastisk by. Før det, var jeg i Viborg, hvor jeg kommer fra. Kommer nok ikke tilbage til det jyske, da jeg synes energien her i København er skøn og mere givende.

Mit levebrød er i øjeblikket, som assisterende butikschef i Triumph, så hvis du elsker lingerie er jeg den rette kandidat! Har fast indkomst hver måned, så huslejen bliver med garanti betalt til tiden.
Derudover er jeg Ambassadør for Internations.org her i København. Dvs jeg arrangerer events for 16.000+ mennesker 2-3 gange om måneden. Det hele handler om at netværke og mingle med folk fra hele verdenen. Og skabe en god ramme for alle medlemmerne.
Skriv endelig hvis du vil høre mere eller synes jeg er den rette til at være din roommate.
De bedste hilsner
Janne