Glad pige søger værelse i Kbh

Søger i København

Maks husleje 5.400,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 1103 dage siden
Kontakt lejer

Glad pige søger værelse i Kbh

Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.400,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej fremtidige roomie(s)!

Jeg er en 23-årig pige som er glad og udadvendt. Jeg søger et værelse i København, da jeg gerne vil flytte hertil i September/Oktober. Pt, er jeg i London, hvor jeg får afsluttet min Masters i Økonomi. Efter 5 år i Storbrittanien, vil jeg gerne flytte tættere på min familie, og mine gamle venner, samt starte min karriære. Det glæder jeg mig til!

Jeg vil gerne bo sammen med en til tre roommates. Og I skal skal helst være i min egen alder, eller ældere. Det er ligegyldigt hvis det er piger eller drenger jeg bor med. Jeg er van til at bo sammen med andre, og jeg er rolig og er god til at holde rent. I løbet af ugen vil jeg fokusere på arbejde, men om aftenen er ville jeg ikke sige nej til et glas rødvin og hygge! Jeg er ikke-ryger, og går meget op i træning. Fester gør jeg cirka hver anden uge. Jeg vil gerne bo sammen med andre, der deler min livsstil.

Jeg skal også nævne at jeg er svensker, så min dansk er ikke alt for god lige nu. Men det håber jeg du vil have tålmodighed med. Jeg vil gerne lære dansk!

Med venlig hilsen,

Din fremtidige roommate,
Ellen