Drømmehjemmet søges af jordnært par

Søger i Roskilde

Maks husleje 15.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal55m2
OmrådeRoskilde
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 513 dage siden
Kontakt lejer

Drømmehjemmet søges af jordnært par

Værelser2 værelser
Mindste areal55m2
OmrådeRoskilde
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje15.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperHus
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Kære udlejer. Vi er et par der har været sammen i fire og et halvt år og begge studerer. Jeg, Maria, studerer miljøplanlægning på RUC og Oskar studerer til maskinmester ved DTU. Vi er henholdsvis 26 og 27 år og sammen søger vi det hjem vi ønsker at bo i de næste mange år og eventuelt danne familie i.
Derudover har vi en hund på små 2,5 kg, som ikke gør og derudover er særdeles velopdragen, rolig og venligsindet.

Vi arbejder begge ved siden af studiet. Jeg arbejder i Maxi Zoo i Roskilde og Oskar arbejder på Comwell i Roskilde og for et byggefirma, hvor han ordner en masse praktisk papirnusseri

Vi er begge yderst stabile og rolige lejere, som egentlig bare ønsker et hjem, hvor vi kan finde den ro og hjemlighed som vi mangler i vores nuværende ungdomsbolig.

Hvis huslejen ikke er til at betale med vores nuværende indkomst, ønsker vi at opstarte et mindre kollektiv med nogle ligeså rolige og jordnære studerende som os, hvor vi sammen vil skabe en struktureret og fælles hverdag, hvor vi kan nyde godt af hinanden og bekvemmeligheden der er ved at kunne uddelegere de daglige gøremål.
Selve kollektivets struktur er planlagt og vi er selvfølgelig meget villige til at fortælle om vores planer for udførelsen af dette, hvor udlejer selvfølgelig også er velkommen til at blive inddraget i udlejningen til øvrige beboere.

Vi håber snarest at finde vores fremtidige hjem og derfor også at blive kontaktet af en udlejer, som er villig til at give os chancen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Oskar og Maria.