Venindepar søger bolig med altan

Søger i København

Maks husleje 20.000,00 kr/md
Værelser4 værelser
Mindste areal100m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 333 dage siden
Kontakt lejer

Venindepar søger bolig med altan

Værelser4 værelser
Mindste areal100m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje20.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er to ansvarsfulde kvinder på omkring 25 år. Vi bor på nuværende tidspunkt i hver vores ungdomsbolig i København, men kunne godt tænke os at flytte sammen og skabe en hverdag sammen. Vi er begge ikke-rygende, stille og rolige piger, der holder af at lave kreative ting sammen.

Vi er studerende, men har begge fast arbejde med fast indkomst og en god opsparing til indskud mm. Vi har derfor en fast hverdag med studie og arbejde.

Charlotte studerer sociologi på sin kandidat på Københavns Universitet, arbejder i Børnerådet, er næstformand i Asylum United, hvor hun spiller fodbold kvinder på 15+, der bor på asylcenter. Hun er meget aktiv og elsker naturen, hvor hun gerne cykler Tyskland tyndt på sin racercykel.

Julie har en bachelor i sociologi fra Københavns Universitet og læser nu til lærer i dansk og religion. Ved siden af studiet arbejder hun på Det Nationale Forskningsventer for Velfærd (VIVE). Julie hækler derudaf, har afsindigt grønne fingre og elsker at gå lange ture med gode podcasts i ørerne.

Skriv endelig hvis I/du har nogle spørgsmål. Vi vil også hellere end gerne mødes til en uddybende snak over en kop kaffe.
Vi håber at høre fra jer.
Vh
Charlotte og Julie.