En god boligsøgning starter hos os

Vi vil gøre det nemmere og mere inspirerende for både lejere og udlejere at finde hinanden.

Media BTMedia Radio24syvMedia POLITIKENMedia Ekstra BladetMedia Trends Online

Dit foretrukne boligsite

Boligsurf gik online i 2012. Siden da har vi oplevet en eksplosiv tilgang fra både kunder og partnere. Vi vil gøre det nemmere og mere inspirerende for både lejere og udlejere at finde hinanden.

Holdet bag Boligsurf er meget passioneret og arbejder benhårdt, for at skabe de bedste rammer og overblik for lejeboligmarkedet i hele Danmark.

Boligsurf

En god boligsøgning starter hos boligsurf

Vi tager markedet for lejeboliger meget seriøst. Vi vil ikke nøjes og går derfor ikke på kompromis med en sikker boligsøgning. Som den første og eneste boligside i Danmark, har vi indført NemID på vores annoncer.

Start boligsøgning

Vi lever og ånder for glade brugere

At have glade og tilfredse brugere på boligsurf, er et af vores helt store succeskriterier og heldigvis har vi rigtig mange af dem. Dog mener vi altid, at der er plads til forbedringer. Så kan vi hjælpe dig, må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os.

God fornøjelse med boligjagten!

Venlig hilsen
Teamet bag Boligsurf

Sådan virker Boligsurf

Konceptet bag vores portal er meget simpelt. Hos Boligsurf finder du et totalt overblik over ledige lejligheder i dit nærområde samt kontaktoplysninger på de udlejere der udbyder lejemålet.

Vi gennemsøger i dag over 300 danske hjemmesider og samler de bedste lejligheder fra vores sociale netværk bestånde af over 50 facebookgrupper og 20 facebooksider med lokale udlejere.

Meningen med sitet er at give vores brugere en up-to- date boligsøgeportal hvor du kan sortere efter størelse, pris og beliggenhed. Du kan oprette en personlig profil med dine ønsker og dine egne søgekriterier og promovere din annonce til dit eget netværk, eller lade udlejere finde dig i vores lejersystem.

Boligsurf ApS


Danmark
CVR: 39223112

Har du fundet en fejl i vores søgeresultater så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at undersøge sagen. Har du en hjemmeside du gerne vil have oprettet på vores portal? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Skulle du være i tvivl om hvorfor du burde oprette dig på Boligsurf. Så find os på telefon eller email. En god snak koster ingenting. Mener du at det er en fejl din hjemmeside er oprettet på Boligsurf, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok