Nicklas og William der søger en bolig i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 8.500,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal65m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 706 dage siden
Kontakt lejer

Nicklas og William der søger en bolig i Århus

Værelser3 værelser
Mindste areal65m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje8.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Kære udlejer
Vi er to unge friske fyre på snart 21 år, der bor i Næstved. Nu vil vi gerne begynde på studie på Århus Universitet. Uddannelserne starter i slutningen af august/starten af september, så det ville være fordelagtigt, at overtage lejligheden start/midt august.
I forhold til huslejen er vi villige til at betale imellem 6.000kr og 9.000kr om måneden.
Da vi er to, er det at foretrække, at lejligheden er delevenlig. Vi er begge ikke-rygere og medbringer ikke nogen kæledyr, og har heller ikke planer om at anskaffe os nogen i den nærmeste fremtid. Vi håber på, at blive boende i den kommende lejlighed i minimum et år og gerne mere end det, så vi får en god og sikker base til vores studieliv.
Vi har kendt hinanden siden 2011, hvor vi startede på Næstved gymnasium i samme klasse. Vi blev studenter fra den samfundsfaglige linje i 2014, og vi har begge herefter holdt to sabbatår. Dem har vi hver især brugt på 4 måneders værnepligt og 3 måneders rundrejse i Sydamerika med en højskole.
Derudover har vi arbejdet, med henblik på at starte en opsparing til at flytte hjemmefra, og blive økonomisk stabile.
Vi har henholdsvis søgt ind på uddannelser der har fokus på medier, informationsvidenskab og ekstern og intern kommunikation indenfor virksomheder.
De to sabbatår har modnet os meget og bidraget til en udvikling imod selvstændige og voksne mennesker.
Vi er begge ansvarsfulde og har stor respekt for vores omgivelser. Det indebærer både at passe godt på lejligheden og tage hensyn til de andre beboere.
Derudover stræber vi efter at være en positiv tilføjelse til boligblokken, og vil meget gerne bidrage til et godt miljø.
Disciplin, seriøsitet og evnen til at stå på egne ben har præget de to år. Derfor vil vi gerne flytte til Århus eller områderne heromkring. Både på grund af, at det skulle være en helt fantastisk studieby, men også for at starte et nyt eventyr langt væk hjemmefra.
Vi kan træffes på mail og telefon.
Vi ser frem til at høre fra dig/jer.
Nic...