Par søger 2-3 værelses lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 688 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2-3 værelses lejlighed i København

Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

HAR DU EN BOLIG TIL OS?

Vi er et par på henholdsvis 26 og 27 år, der søger en lejlighed i København snarest (pr. 1 september eller oktober). Vi bor i øjeblikket i Sorring i Jylland (Hos Lines forældre).

Kasper læser hovedfag i Fysik på Århus universitet, og efter sommerferien påbegynder han sit sidefag i Idræt (2 år frem) på KU. Han er ved at uddanne sig til gymnasielærer i netop Fysik og Idræt, derfor søger vi nu bolig i København. Kasper arbejder henover sommeren på plejehjemmet Tjørnehaven i Galten.

Jeg arbejder til dagligt på Hammel Neurocenter på børne afdelingen som Fysioterapeut i et vikariat. Dette vikariat varer til d. 1 oktober hvorefter jeg vil søge job i København.

Vi er meget interesserede i at finde en 2-værelses lejlighed og din lejlighed lyder ideel, da den både indfrier vores ønsker hvad angår pris og beliggenhed.
Vi anser os selv som et ansvarligt par, vi har boet i lejlighed i Århus i mange år, rejst rundt og oplevet verden og generelt mangler vi nu begge en god lejlighed, mens Kasper færdiggør hans studie.

Derudover kan nævnes at vi er ikke-rygere, har ingen børn og dyr. Vi bruger meget tid på arbejde, sport og studie. Vi holder derfor ikke store fester og formår at tage hensyn til resten af beboerne i den ejendommen. Vi har selv fremlejet vores lejlighed i Århus i foreløbig 2 år, derfor kender vi til vigtigheden af at have respekt for tingene.

Med hensyn til indskud og husleje er vi økonomisk stabile, da jeg er færdiguddannet og vi begge har forældre, der er søde til at hjælpe os.

Vi håber meget at høre fra dig, da din lejlighed lyder helt perfekt for os!

Mvh
Kasper Toft Madsen og Line Bjerre Hjortborg