Par søger nyt hjem i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 947 dage siden
Kontakt lejer

Par søger nyt hjem i Aarhus

Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hvem er vi?

Vi er et ungt par, Philip, 28 & Lina, 21. Philip blev færdig med en Bachelor i Teologi sidste år og er halvvejs igennem sin Kandidat. Han er også halvvejs med sin roman og den skal prioriteres i den kommende tid. Nu arbejder han som tjener på Marselis Hotel og er portør på Hotel LaTour for at tjene til dagen og vejen. Lina er uddannet professionel danser og er danser på et nystartet kompagni. Desuden underviser hun i dans og har et fast arbejde i en detail forretning.

I flere måneder har vi gået og planlagt hvordan vi gerne vil indrette vores nye hjem. Desuden nyder vi begge at være kreative, derfor er drømmen også at der skal være plads til Philips klaver og et par guitare på væggen, og nok gulvplads til at Lina kan øve hendes dans. Philip har heller ikke kunnet snakke om andet end det forfatterhjørne der skal være, hvor han kan sidde og skrive sin bog i fred og Lina drømmer om et køkken med komfur og ovn hvor hun kan kreere lækkerier.

Vores drømme:

Vi søger et godt opgangsmiljø med dejlige naboer og en god kontakt til viceværten.
Det betyder meget for os med et lækkert bad og køkken og nogle flotte rum (ikke nødvendigvis store) hvor vi kan skabe os et dejligt hjem. Derudover ønsker vi at bo forholdsvist centralt.
Vi er lige kommet hjem fra en tomleferie, hvor vi endte i Milano. På vejen har vi boet hos en masse folk, der har åbnet deres hjem for os og det har givet en masse inspiration og vi har opdaget at vi er gode til at respektere nye miljøer. Vi er rigtig gode til at vedligeholde og renovere. Vi ønsker os et flot hjem og har derfor allerede planer om at sætte tid af til vedligeholdelse, når vi flytter ind. Hvis vi bliver jeres nye beboere, får i en flot og vedligeholdt lejlighed til gengæld. Vi er dog opmærksomme på hvis lejekontrakten skulle indeholde forbehold til renoveringen, hvis der er visse ting der ikke må gøres.

Det praktiske

Vi har sat indflytningsdatoen til 1. November. Det har vi ganske enkelt gjort, fordi...