Studerende venindepar gennem 6 år søger lejligh...

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 675 dage siden
Kontakt lejer

Studerende venindepar gennem 6 år søger lejlighed i København omegn

Værelser2 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

VI SØGER LEJEBOLIG!

Vi er to studerende jyske piger på henholdsvis 21 og 22 år.

Jeanet er 21 år, født og opvokset i Kolding, bor i øjeblikket på Fanø. Hun har arbejdet 3 år i netto, senest som souschef og skal nu i gang med at studere, serviceøkonom på erhvervsakademiet i København N. Er i gang med at søge studiejob!

Malene er 22 år, født og opvokset i Kolding. Hun har arbejdet 4 år i Lidl, senest som souschef. Er påbegyndt pædagoguddannelsen, som skal tages færdig på Carlsberg Campus, København V. Ved siden af skolen arbejder hun i Tivoli samt er pædagogmedhjælper.

Vi er to piger der mødte hinanden på handelsskolen (HHX) og har nu kendt hinanden i godt og vel 6 år. Vi er begge stille og rolige piger, der er ansvarsfulde og pligtopfyldende.
Vi har begge to boet ude, de sidste 4 år alene - så derfor mener vi, at vi sagtens kan opfylde de krav der behøves for at leje en lejlighed.

Vi ønsker helst et fremleje på mindst 2 år - dog skal det siges alt har interesse, da vi pt. står uden bolig, og har studiestart 1. september.

Vi håber vi har skabt nogens interesse og ser frem til en yderligere korrespondance, hvor vi kan svare på yderligere spørgsmål om os selv.

Venlig hilsen Jeanet Hoe og Malene Krog