2 venner søger lejlighed i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 8.200,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 646 dage siden
Kontakt lejer

2 venner søger lejlighed i Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje8.200,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej Vi er to unge mænd på 22 fra ikast, som har kendt hinanden siden folkeskolen.Vi skal begge to til at starte på vores studier henholdsvis bygningskonstruktør og financial controller.
Joachim Nissen
Min grunduddannelse er en EUX med speciale som tømrer (HTX+Tømrer). Jeg dimitterede i 2015 og derefter har jeg arbejdet som Alarm-montør/salgskonsulent ved Dansikring Direct/ Verisure. Uden for arbejdet har jeg mange fritidsinteresser. Jeg styrketræner hver eneste dag for at holde gang i kroppen. Derudover underviser jeg i den lokale ungdomsskole som Dj-tutor, børn i alderen 12-17 år. Jeg spiller selvfølgelig selv som Dj, men ikke derhjemme for at tage hensyn til naboer osv. For at kunne få brugt al min energi, har jeg to virksomheder, som jeg driver fra min hjemby Ikast. Jeg går meget op i om omgivelserne omkring mig er pæne og rene.
Mike Baastrup
Efter min HHX eksamen har jeg haft 2 sabbat år, hvilket har givet mig et fantastisk højskoleophold og andre rejseoplevelser omkring i verden. Jeg ser mig selv som en ansvarsbevidst person, der gerne går forrest og tager hånd om tingene. Jeg er et renligt menneske der gerne ser at min kommende lejebolig forbliver ren, og vedligeholdt. I min dagligdag bruger jeg min tid på at arbejde, hvor min nuværende beskæftigelse er på et logistik lager i Herningområdet Scan Global Logistics. Udover mit arbejde, dyrker jeg en del motion i form af fodbold, golf, styrketræning mm. Jeg elsker at se film/serier, drikke en kop kaffe, gå en tur eller lign.
Vi Glæder os til at høre fra jer.
Hvis i finder vores Ansøgning interesant, møder vi gerne op til en fremvisning.
I kan kontakt os på
+45 41 19 79 53
Mvh Joachim Nissen & Mike Baastrup