Studerende søger bolig i Kbh

Søger i København

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 919 dage siden
Kontakt lejer

Studerende søger bolig i Kbh

Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære udlejer/udlejere,
mit navn er Jarl og jeg er 20 år gammel. Jeg studerer til fysioterapeut på UCC Ndr. Sj. i Hillerød, men søger bolig i København. Boligen kan være et værelse i en lejlighed og gerne med andre mennesker; mænd som kvinder i alderen 20-30.
Hvad end i tilbyder, må det gerne være til en "fornuftig" pris.

Jeg er et fornuftigt, fredeligt og hygiejnisk menneske med økonomien m.m. i orden, men jeg er også åben, frisk, glad og empatisk. Hertil skal tilføjes, at jeg heller ikke ryger. Jeg respekterer andres privatliv og hvad dette måtte indebære. Ligeledes ønsker jeg det samme for mit privatliv, når jeg er inden for "husets 4 vægge", med mindre jeg viser tegn på det modsatte. Mit studie, min økonomi og min motion har førsteprioritet, men når det så er sagt, er jeg selvfølgelig også til sjov og ballade, hyggestunder og godt samvær med de mennesker jeg bor sammen med, og hvem der nu ellers præsenterer sig i dette billede.

Personligt mener jeg, det er væsentligt fællesskabets individer passer på og respekterer hinanden. Skulle der opstå eventuelle udfordringer på vejen, er jeg ikke bleg for at få det snakket igennem. Folk er utvivlsomt velkomne til at fortælle mig, hvad de mener og føler omkring mig.
Hænder det at jeg står i en problemstilling (hvad end jeg eller en af mine potentielle samboer er udfordringen), er jeg typen, der stille og roligt samtaler med fællesskabet om situationen*, for at opnå en hensigtsmæssig løsning alle kan være tilfredse med.

*Ønsker modparten ikke, situationen bliver offentliggjort af private og hensigtsmæssige årsager, bliver det selvfølgelig ikke taget op med resten, hvis det kan undgås på fornuftig vis.
Dog vil jeg gerne understrege, at denne løsning ikke lader sig gøre hvis en sambo fortæller mig om deres udfordringer med en anden sambo, der ikke er mig selv. Vi lever i et fællesskab og derfor synes jeg også, vi alle skal have det godt med hinanden for at skabe de bedst mulige levevilkår.

Derudover er je...