Sød jyde søger bolig!

Søger i København

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 951 dage siden
Kontakt lejer

Sød jyde søger bolig!

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej! Jeg hedder Sarah, og fylder 21 til august. Pt. bor jeg i Aalborg, men leder efter et værelse i København pr. 1 august, da jeg starter på RUC til september.
Jeg er en glad, udadvendt pige, som elsker at møde nye mennesker! Jeg har i mine sabbatår boet i London, hvor jeg arbejdede, mødte en masse nye mennesker, drak pints i solen og generelt levede livet.
Jeg søger selv en roomie, som er klar på at være social, drikke en øl/et glas vin, lave noget mad, tage ud og danse/høre koncert, se en film og hvad ellers man nu kan finde på. Men hvor man samtidig respekterer hinandens privatliv, og bare kan flade den hele søndagen alene.
Jeg går rigtig meget op i musik og film, og elsker at gå til koncerter. Derudover er jeg vild med at lave mad, og har heller ikke noget imod at svinge støvsugeren (er dog ikke fanatisk, men foretrækker et rent køkken og badeværelse). Så hvis du leder efter en roomie, som er klar på søndagsbrunch, plader på pladespilleren, hygge over en øl og søndagsflader, så er jeg "the one"!