HJEMLØST UNGT PAR SØGER BOLIG I KBH

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 122 dage siden
Kontakt lejer

HJEMLØST UNGT PAR SØGER BOLIG I KBH

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej!

Mit navn er Josephine, og jeg skriver til dig på vegne af min kæreste, Alexander, og mig selv.
Vi er henholdsvis 19 og 20 år, og til sommer skal vi begge starte studie i København, henholdsvis medicin på KU og erhvervsjura på CBS.

Som det ser ud nu, bor vi dog desværre alt for langt væk fra København til, at vi kan få en hverdag til at hænge sammen.
Vi bor nemlig et godt stykke op i Nordsjælland, og vi vil derfor ved studiestart komme til at bruge minimum 4-5 timer på transport med det offentlige (uden forsinkelser) frem og tilbage fra København, hvilket for os at se vil være et stort problem.

Vi er nemlig begge to meget pligtopfyldende og perfektionistiske unge mennesker, som ser transporttiden som et problem i forhold til både at nå at forberede os til studie, passe fritidsarbejde samt nyde hinanden og vores gode venner.

Derudover har vi ligeledes et stort ønske om at få en bolig sammen, idet vi efter 2 år stadigvæk er meget glade for hinanden, og derfor brænder for at få en fælles base.
Vi har begge holdt sabbatår, siden vi blev studenter i 2016, hvor vi har arbejdet fuldtid. Derfor har vi netop NU økonomien til at leje en lejebolig.

Vi er begge ikke-rygere, har ingen husdyr og har fuldt ud forståelse for, at man som lejer af en andens bolig har et stort ansvar for at passe på lejligheden samt tage hensyn til kommende naboer.
Dog ved vi også, at vores kommende lejlighed vil danne ramme for en masse samvær med venner og familie, da vi er meget sociale og udadvendte begge to :-)

Vi håber utrolig meget, at du vil tage os i betragtning som kommende lejer af din lejlighed.
Det ville for os skabe en lysere, nemmere og gladere hverdag, end den der pt. ser ud til at vente os ved studiestart! :-)

Mange hilsener Alexander og Josephine.