Nordjyde søger hjem!

Søger i Århus

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 468 dage siden
Kontakt lejer

Nordjyde søger hjem!

Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Halløj!

Jeg er en 21-årig nordjyde, som skal begynde på psykologistudiet i Aarhus til september. Desværre står jeg i den situation, at jeg intet tag har over hovedet endnu.
Jeg søger derfor et værelse eller en 1 eller 2 værelses lejlighed i Aarhus C eller N. Jeg ønsker at flytte ind til august, men byder muligheden sig før, kan det sagtens lade sig gøre at overtage inden.

Som person er jeg rolig og positiv af sind og nem at omgås. Jeg er frisk på at møde nye mennesker og bo sammen med nogle venlige og hyggelige personer med gensidig respekt for hinanden. Jeg er med på at hænge ud, men har også brug for at min eventuelle bofælle kan accepterer en lukket dør. Jeg er ikke -ryger og har før boet hjemmefra, mens jeg opholdt mig fire måneder i England hos en familie.
I juni afslutter jeg mit 5 måneders højskoleophold på Nørgaards Højskole i Bjerringbro, inden jeg vender tilbage til Nordjylland for i sommer at passe mit fritidsjob som tjener på Restaurant Tannishus i Tversted.

Jeg håber, at du, eller nogen du kender, kan hjælpe mig. Send hjertens gerne en besked , hvis du kan/vil hjælpe mig med at finde tag over hovedet.

De venligste hilsner,
/Frederik Præstgaard, den "hjemløse" nordjyde :-)