To ansvarsfulde og søde barndomsveninder søger ...

Søger i København

Maks husleje 12.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 976 dage siden
Kontakt lejer

To ansvarsfulde og søde barndomsveninder søger lejlighed i Københav...

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje12.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
Byttebolig
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej udlejer.

Står du og skal leje din lejlighed ud i København eller omegn, kan du trygt gøre det til os. Vi hedder Ida og Michala, og er begge 23 år.
Vi bor pt. i hver vores lejlighed, og har gjort det de sidste to år, men bliver desværre hjemløse inden for et par måneder. Vi ved alt om at være ansvarsfulde lejere - vi betaler husleje til tiden, er ikke-ryger og har ingen dyr. Du er velkommen til, at få bekræftet dette hos vores nuværende udlejere.
Vi er begge hygge-mennesker, der sætter pris på kvalitetstid og hyggelige stunder med venner og familie. Derfor går vi begge op i, at vores hjem skal danne en hyggelig ramme, og være rent og pænt. Desuden elsker vi at rejse, og har flere gange rejst på korte som på lange ture rundt om i verden.

Om Ida:
Jeg studerer til diplomingeniør, bygning, på DTU i Lyngby. Jeg er halvvejs igennem studiet, og skal i det næste halve år i ingeniørpraktik hos Rambøll. Dette betyder at jeg får en god praktikløn og er økonomisk godt stillet.

Om Michala:
Jeg studerer jura på Københavns Universitet. Jeg har netop afsluttet 4. semester og mangler derfor 1 år før jeg har færdiggjort min bachelor. Ved siden af studiet arbejder jeg minimum 16 timer om ugen fordelt på to jobs. Det ene er i en vuggestue som medhjælper og det andet er som studentermedhjælper i Roskilde Kommunes børn og unge afdeling, hvor jeg behandler aktindsigt.

Altså! Står du og mangler et par lejere, hvor du er sikker på stabilitet, ro og orden, er du meget velkommen til at kontakte os.
Tlf: 20257386 (Michala) eller 24485812 (Ida)

På forhånd tak!
Mvh. Ida og Michala