2 barndomsveninder søger hjem i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 783 dage siden
Kontakt lejer

2 barndomsveninder søger hjem i Århus

Værelser3 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er 2 barndomsveninder på henholdsvis 20 og 19 år. Anne-Mette bliver student til sommer fra Tørring Gymnasium og jeg, Christina, afsluttede i sommers min studentereksamen ligeledes fra Tørring Gymnasium. Det sidste års tid har jeg arbejdet som vikar på Rask Mølle Skole og som tjener på Korning Kro.
Vi er to meget ambitiøse piger der begge regner med at starte på Århus Universitet i september, hvor Anne-Mette skal læse Brasilianske Studier og jeg skal læse Jura. Lejligheden vil først blive taget i brug i juni, men overtagelsesdato kan for så vidt muligt godt finde sted nogle måneder forinden.

Vi er begge nogle glade og fællesskabssøgende piger, som ønsker en delevenlig lejlighed - lille som stor, hvor vi kan nyde en stille og rolig hverdag uden for studierne og arbejde. Begge er vi meget store sportselsker - særligt håndbold. Gennem de sidste par år har vi i fællesskab fungeret som hovedtrænere for lokalklubbens U12-pige hold og været med til at stable forskellige lokalarrangementer på benene.
Vi er ikke-rygere og har ingen kæledyr