Flinkt og respektfult par i trediverne leder ef...

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 4 dage siden
Kontakt lejer

Flinkt og respektfult par i trediverne leder efter en lejlighed!

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeFamilie
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Davs! Vi er et flinkt, og meget respektfuldt par i trediverne, og vi er HELT klare til at finde vores egen lille hytte at bo i. Vi har ingen dyr, vi ryger ikke, og det gør barnet vi forventer heller ikke. Vi har Den her lejlighed ser meget fint ud. Og fordi vi forventer barn, skynder vi os også!

Bare nogle små fun facts om os:

Nicole er en klassisk cellist med meget eksperimentale tilbøjeligheder. Hun kommer fra helt op i Nordsverige, hvor i stedet for at sige ”ja”, trækker man blot vejret højlydt. Hun har boet og arbejdet her i København i ti år og taler fint dansk. Når hun ikke spiller i operaer til børn, giver koncerter med sin utrolige smukke kvartet, Halvcirkel, lærer sine beundrende elever, eller opgraver glemt musik af oversete kvindlige komponister med sit feministiske musikerkollektiv, holder hun meget af fx. at være ud i naturen så ofte som muligt, skabe meget sensitive abstrakte malinger, tage en vinterlig dyp i havet når der er isterninger i det, og dykke dybere i sit sjæleliv.

Ang. Tyler, han er Amerikaner (fra Missouri), der dukkede op i Danmark for at tage sin kandidat i design på KADK for næsten fire år siden. Nu arbejder han i et fedt men miniskult design-build/arkitekturfirma på i Sydhavnen. Hvis han ikke er i gang med at lave møbler, så kan man finde ham slentrendes rundt i loppemarkeder, siddendes hvor han plukker på sin guitar eller med sine synthesizer-grej, læsendes og skrivendes lidt poesi, lavendes meget stærk, fremmedartet mad, og ligesom sin kæreste, længes han efter forlængede perioder udendørs, helst omgivet af dyre. Han taler også dansk. Det var ham, der skrev det her.

I hvert fald vil vi gerne kigge forbi så snart som muligt. Skriv eller SMS gerne til 52 63 12 60. Vi er ret fri I den her uge.

Tusind tak og rigtig god dag!

N og T