Ung pige søger værelse/lejlighed

Søger i København

Maks husleje 3.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 920 dage siden
Kontakt lejer

Ung pige søger værelse/lejlighed

Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje3.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej!
Jeg hedder Marie-Louise Koch og er en ung pige på 20, der er igang med at afslutte HF. Går på Frederiksborg Gymnasium og HF i 2.Q (musisk linje), og bliver færdig her til sommer.
Lige pt. bor jeg i Esbønderup i Nordsjælland, midt ude i skoven, og har derfor meget svært ved at komme rundt, både i skole, og til andre aktiviteter.
Jeg er et roligt menneske, der holder af at sidde og se film, læse en god bog, skrive, høre og spille musik og elsker at være kreativ. Jeg har ingen elektriske instrumenter, så det behøver man ikke være bange for. Jeg har en dejlig kæreste, som jeg er sammen med en del, og han er, ligesom jeg, et stille og roligt menneske, som nok kommer til at dukke op en gang imellem. :-)
Efter HF har jeg tænkt mig at læse nogle fag op til højere niveauer, i omkring et års tid, imens jeg selvfølgelig gerne vil finde arbejde. Efter det vil jeg læse videre, enten Rytmisk Musik Konservatorium eller Biologi på universitetet, som planen er lige nu.

Jeg leder efter et værelse eller en lejlighed i københavn og omegn (længere op i Nordsjælland ville ikke være noget problem). Det behøver ikke være noget vildt eller prangende, men et sted hvor jeg kan slappe af, og føle mig hjemme. Jeg har ingen særlige krav, udover at jeg har nogle møbler jeg meget gerne vil have med, så lidt plads skal der være. :-)

Håber på at høre fra jer/dig!

VH
Marie-Louise

PS. Det er min lillebror på et af billederne. :-)