Søger lejlighed eller værelse i København

Søger i København

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato30. maj 2020
Dato: 6 dage siden
Kontakt lejer

Søger lejlighed eller værelse i København

Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato30. maj 2020
Profil typeMand
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Jeg bager boller på fødselsdage, har let til smil og så har jeg verdens bedste sofa.
Jeg er 27 år og skal til at studere igen efter sommeren. Tidligere har jeg læst en bachelor i arkitektur, men jeg fandt ud af, at det var lidt for stillesiddende til mig.

Jeg har boet i kollektiv flere steder og på flere måder, både med meget fælles og med mindre. Det gode samvær, kan for mig, være alt fra et spil pandemic (legacy?) til fællesspisning eller bare at sidde i samme rum og læse til eksamen.

Jeg kan godt lide at komme til et ryddet og rent køkken. Derfor rydder jeg også altid op efter mig selv og mine gæster. Jeg forventer at andre også gør en indsats for at køkkenet er brugbart og rent.

Ved siden af studiet ror jeg kajak og er spejderleder. Jeg kan godt lide at være ude og bruge naturen. Sidste efterår var jeg 5 måneder i USA for at gå en 3000 km vandrerute, det var ret vildt, jeg kom hjem med en forstærket følelse af at kende min krop og mine grænser og med nogle meget ømme fødder.

Hjemme spiller jeg klaver, synger, tegner eller laver mad. Jeg får energi af at være sammen med andre og jeg holder af at drikke en øl om fredagen og stene tømmermands-tv søndag formiddag.

I skal vælge mig fordi jeg byder ind og bakker op. Jeg er let at bo på sammen. Jeg ved at det er vores allesammens hjem, hvor der skal være plads til både at være glad og ked af det. Og til at feste eller slappe af efter en lidt for lang dag.