Unge aktiv pige søger hyggelig lejligheden i Kø...

Søger i København

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato15. jul 2020
Dato: 6 dage siden
Kontakt lejer

Unge aktiv pige søger hyggelig lejligheden i København

Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato15. jul 2020
Profil typeKvinde
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

*Bemærk venligst, at jeg kan skrive og tale lidt dansk men fortrækker engelsk*

Hej,

Jeg hedder Fiona, er 24 år gammel og jeg har både fransk og dansk statsborgerskab. Jeg flyttede til Danmark for næsten tre år for at studiere. Jeg boede først i Odense hvor jeg opnåede min Kandidatgrad i International Jura. Derefter flyttede jeg til København da jeg fik mit nuværende job i Juni sidste år. Jeg arbejder på den Franske Ambassade med en permanent kontrakt.

I øjeblikket bor jeg i en delelejlighed på Vesterbro. Selvom alt går godt, vil jeg nu gerne prøve at finde et sted for at bo alene, fordi jeg agter at blive permanent i København.

Jeg er en stille, respekfuld og ansvarlig person. Jeg kan godt lide at holde min lejlighed ren og ryddelig, og jeg opfører med respekt for menneskerne omkring mig. Jeg har allerede boet både alene og i delelighliged forskellige steder, og har altid haft gode forhold til ejere og naboer. Jeg er enlig, har ikke børn eller kæledyr. Jeg tilbringer det meste af mit sociale liv i byen : jeg nyder byen, møder venner eller familie, dyrker sport, tager danske udervisning... Når jeg er hjemme, kan jeg godt lide at lave mad, læse...

Vedrørende de praktiske aspekter, er jeg helt fleksibel i forhold til flyttedatoen da jeg kan flytte ud efter behov. Jeg kan også garantere at jeg har de nødvendige midler for at betale depositum og huslejen til tiden. Jeg står til rådighed for at planlægge et besøg i lejeligheden.

Jeg håber at min profil som en tilkommende lejer kan interessere dig. Hvis det er tilfældet, kan du kontakte mig på telefon nummer: +33615834193 eller på e-mail: hsn.fiona@gmail.com.

Med venlig hilsen,

Fiona S.D.Hansen