Emil og Emilie søger lejlighed i hovedstadsområ...

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato 1. jan 2021
Dato: 29 dage siden
Kontakt lejer

Emil og Emilie søger lejlighed i hovedstadsområdet!

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato 1. jan 2021
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseArbejdsløs
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er et kærestepar fra Jylland, som er på udkig efter en lejlighed i København. Vi hedder Emil og Emilie (ja, det er lidt spøjst) og er henholdsvis 27 og 25 år gamle.

Emil blev til sommer færdiguddannet som musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole og har også en bachelor i rytmisk sang fra Syddansk Musikkonservatorium. Musik og teater er derfor en stor del af hans hverdag, som han også skal til at arbejde meget mere med til januar, hvor han skal medvirke i sin første professionelle forestilling. Dette er en af grundene til, at vi leder efter et sted at bo i hovedstadsområdet. Ud over musik og teater nyder han at spille alle former for spil - brætspil, computerspil, you name it!

Emilie blev i starten af efteråret færdig med sin kandidat på Aarhus Universitet i Digital Design og har derudover en bachelor i Kunsthistorie. Hun nyder at opleve kulturen blive formidlet på nye og spændende måder og designede under sit speciale et designspil. Hun elsker at strikke, hækle, sy, bage, lave mad og drikke et godt glas vin. Man kan godt sige, at hun har en lille bedstemor gemt i sig.

Sammen kan vi godt lide at spille spil (lige nu er det særlig backgammon, vi spiller), at spille Crash Bandicoot Team Racing, at tage på ture ud i naturen, at hoppe i havet (vi er begyndende vinterbadere) og at opleve alt, hvad kulturen i DK har at byde på. Vi griner meget og elsker begge platte far-jokes.

Vi er rolige, vi ryger ikke, og vi holder ingen vilde fester. Vi har en fast indkomst og god økonomi. Vi har været kærester i snart 7 år og glæder os meget til at starte det næste kapitel af vores liv sammen i KBH. Vi mangler dog bare lige at finde et sted, vi (og vores 20 planter) kan kalde hjem.