3 unge mennesker (søskende/venner), søger lejli...

Søger i Århus

Maks husleje 12.800,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal90m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings dato 1. aug 2021
Dato: 39 dage siden
Kontakt lejer

3 unge mennesker (søskende/venner), søger lejlighed i Aarhus C

Værelser3 værelser
Mindste areal90m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings dato 1. aug 2021
Profil typeKvinde
Maks leje12.800,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er 3 unge mennesker, Sakarias, Majken og Nikoline på hhv. 21, 23 og 23 år, der søger en lejlighed i Aarhus C, der kan være vores stabile og hyggelige base.
Sakarias og Nikoline er søskende, og Majken og Nikoline har gået i folkeskole sammen samt boet sammen de sidste 2 år i Aarhus C, så vi kender alle hinanden rigtig godt. Majken og Nikoline læser begge i Aarhus på hhv. 3. og 6. semester på deres bacheloruddannelse til specialpædagog og jurist. Sakarias har boet i Svendborg i et år i forbindelse med studie, men flytter nu sin bopæl til Aarhus, for at studere her i stedet. Vi har alle boet ude i 1-3 år, og ved derfor, hvilket ansvar det medfølger at leje en lejlighed, samt hvad der kræves for at vedligeholde et lejemål.

Vi er ansvarsbevidste, rolige og hyggelige unge mennesker, der værdsætter et rydeligt hjem med massere af hygge. Når vi ikke studerer, bruger vi vores tid på sportslige aktiviteter, venner, familie og arbejde - både frivilligt og betalt - og vi forsøger at hygge os, så meget vi kan, med spil, film, kreative projekter og alt godt til ganen, alt imens vi jonglerer med hverdagens aktivitet.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok