Værelse eller delelejlighed i København søges s...

Søger i København

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 917 dage siden
Kontakt lejer

Værelse eller delelejlighed i København søges senest pr. 1/9

Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseAndet
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej potentielle roommate/udlejer!

Da min nuværende roommate noget uventet har fået solgt sin lejlighed med hurtig overtagelse, mangler jeg nu et sted at bo senest pr. 1/9.
Jeg har mulighed for at flytte ind i et nyt lejemål hurtigst muligt. Det skal være et sted jeg kan bo i min. 3 måneder.

Jeg er både interesseret i værelse, samt delevenlige 2/3 værelses lejligheder. Budgettet går fra 5000,- for et værelse/ikke delevenlig 2v til 9000,- for en delevenlig lejlighed (alt. inkl.)
Hvis jeg får tilbudt en delevenlig lejlighed, vil lejligheden blive delt med en af mine kammerater som læser medicin, og har studiejob ved siden af.

Lidt info om mig:
Jeg er 25 år og har netop færdiggjort min professionsbachelor i Leisure Management med speciale i event management. Jeg har deltidsjob hos Live Nation, og søger derudover fuldtidsjob, da jeg desværre ikke kom ind på min ønskede kandidatuddannelse.
Jeg vil gerne understrege at min status som jobsøgende ikke har nogen betydning for min økonomi, da den er sund og jeg er medlem af a-kasse, så lad ikke dette afskrække dig i forhold til om jeg skal være din nye roommate/lejer. Huslejen vil altid falde til tiden :)
Helt lavpraktisk, så er jeg ikke-ryger, jeg har ikke nogen kæledyr eller børn, og umiddelbart heller ikke nogen dårlige vaner, udover at være A-menneske.
Jeg ser det naturligvis som en selvfølge at passe på din lejlighed og indbo, ligegyldigt om jeg lejer hele din lejlighed eller flytter ind hos dig.

I min fritid er jeg passioneret musiknørd, koncertgænger, crossfitter, og yogi. Udover det så er jeg som de fleste andre glad for at hygge mig med venner/veninder og familie. Desuden arbejder jeg frivilligt på et spillested samt flere festivaller som produktionsassistent.

Hvis du kunne overveje mig som roommate, følger lidt mere om mig, der måske kunne være interessant :) :

Som person er jeg åben, tolerant, imødekommende, har let til smil og har en god situationsfornemmelse. Jeg elsker at møde nye men...