Søskendepar søger leje lejelighed, helst i Indr...

Søger i København

Maks husleje 12.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 117 dage siden
Kontakt lejer

Søskendepar søger leje lejelighed, helst i Indre København

Værelser3 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeFamilie
Maks leje12.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej
Vi er et søskende par, som består af Rebekka, 22 år og Lukas 23 år. Vi søger med lys og lygter en bolig. Vi er vant til at bo ude, da vi lige nu bor i Vallensbæk med to andre, men da vi flytter hvert til sit, ønsker vi noget mindre. Vi ved hvad det vil sige at bo ude og har begge en stabil økonomi og fast job.

Lidt om os:
Jeg, Rebekka er 22 år og bor lige nu med min storebror, Lukas og mine to veninder. Til dagligt arbejder jeg inden i Nyhavn på Hong Kong og på Scottich ved Rådhuspladsen. I min fritid, nyder jeg meget af, at være social, både med familie og venner. Lige nu har jeg sabbatår, men starter på CBS næste år og skal læse Erhvervsjura.

Jeg, Lukas er 23 år og bor lige nu, som sagt med min lillesøster, Rebekka og hendes to veninder. Til dagligt er jeg fodboldtræner inden i Brøndby og ude på Unisport lageret i Køge. I min fritid dyrker jeg en del sport og tilbringer gerne en masse tid på fodboldbanen.

Vi har som sagt begge en fast og stabil indkomst og ønsker at komme tættere ind på byen. Vi ønsker begge et rent og hyggeligt hjem, hvor vi både kan være os selv, men også plads til familie og venner kan kigge forbi. Ingen af os står i RKI og vi er begge ikke rygere. Hvis i har nogle spørgsmål til os, skal i være mere end velkommen til at kontante os.

E-mail: Rebekkameng@gmail.com

42300983
42300883

Med venlig hilsen
Lukas Juhl Meng
Rebekka Juhl Meng

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok