Par søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 793 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er et par på 29 og 34 år og vi leder efter en lejlighed. Jeg er dyrlæge med speciale i heste, jeg har skrevet PhD i biomekanik og jeg underviser i tango i fritiden. Min kæreste er studerende ved Det Rytmiske Musik Konservatorie hvor han læser til lydmand. Han har arbejdet som tour manager for Lukas Graham i 4 år. Vi er stille og rolige, rejser en del med vores arbejde og vil passe godt på en lejlighed.

Vores nuværende udlejer skriver om os:

"De har som lejere altid betalt leje og andre opkrævninger punktligt og til tiden ligesom de har varetaget vedligeholdelse samt kontakt til håndværkere og andet servicepersonel til min store tilfredshed og således, at det har skabt minimale udfordringer og bekymringer hos mig.
 
Der har i årene været afholdt meget små omkostninger til vedligeholdelse og det er mit indtryk, at der er slidt meget lidt på det lejede. Jeg har således ejheller konstateret, at der ryges i det lejede.
 
Når dertil kommer, at der ikke har været påtaler fra naboer samt at det lejede både har været velvedligeholdt og ordentligt at se til, medgiver jeg hermed mine bedste anbefalinger.
 
Skulle nærværende udtalelse give anledning til, at der ønskes yderligere oplysninger, kan henvendelse ske, lettest på mobil 40 45 00 75, eller på kontaktoplysningerne nedenfor.
 
Med venlig hilsen

Claus Neergaard"