Ikke-ryger ønsker at få fast bopæl i smilets by

Søger i Århus

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 730 dage siden
Kontakt lejer

Ikke-ryger ønsker at få fast bopæl i smilets by

Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Mit navn er Lars Birklykke, jeg er 22 år og oprindeligt fra Frederikshavn. (se vedhæftet billede) Da mit nuværende lejemål snart udløber, søger jeg ny bolig i Aarhus C med eget køkken og bad til maks. 6.000 eksklusiv forbrug pr. måned. Lejligheden må gerne være toværelses, men det er ikke et krav. Jeg forventer at skulle leje boligen i omkring to år i forbindelse med studie.

I 2014 blev jeg udlært isenkræmmer i Kop & Kande Frederikshavn, hvorefter jeg flyttede til Herning for at læse akademiuddannelsen i Retail Design & Management på VIA DESIGN. Fra sommeren 2016, skal jeg læse bachelor i Retail Management på VIA UNIVERSITY i Ceres-byen, Aarhus C.

Sideløbende med min uddannelse har jeg egen virksomhed med min kompagnon Stine Andsbjerg. Det er en interiørblog og konsulentvirksomhed, hvor vi samarbejder med række designvirksomheder om produktudvikling, styling, PR, events og rådgivning om brug af sociale medier. Jeg har fra barnsben haft en enorm interesse for design og går meget op i boligindretning. På nuværende tidspunkt arbejder jeg i et eksklusivt bolighus ved navn X-AKT, som forhandler dansk og internationalt design i særklasse. Derudover er jeg udnævnt brand-ambassadør for Royal Copenhagen.

Som person er jeg ansvarsbevist, perfektionistisk og loyal. Jeg går op i mad-lavning, rengøring, at fordybe mig i kreative ting i hjemmet – ligesom jeg holder jeg af at bruge tid med min kæreste, når hun har tid til det. Jeg er ikke-ryger, fester sjældent, har ingen husdyr og har fast indkomst i form af SU, løn fra egen virksomhed og supplerende studiejob.

Jeg håber, at ovenstående kan danne udgangspunkt for en yderligere dialog.

Med venlig hilsen
Lars Birklykke