Sød familie søger lejlighed

Søger i København

Maks husleje 12.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 755 dage siden
Kontakt lejer

Sød familie søger lejlighed

Værelser3 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeFamilie
Maks leje12.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Her kan du høre lidt om os: Mit navn er Kristina. Jeg 41 år, og er mor til en dreng på 15 og en datter på 19. Min dreng skal på efterskole efter sommer, og er derfor kun hjemme hver anden weekend. Min datter vil gerne læse til sygeplejerske på Frederiksberg i 2017, og er nu fuldtidsansat som tjener. Vi har en lille hund, som hedder Luna. Hun er en stor del af vores lille familie, men hverken gør eller larmer på anden vis.

Jeg er medejer af et socialpædagogisk opholdssted på Amager, som håndtere og hjælper unge mennesker som har haft en hård start på livet. Jeg er økonomisk stabil, med høj fast indkomst, og jeg har aldrig været i RKI. Jeg har altid betalt min husleje, og sender med glæde anbefalinger fra tidligere lejer, lønsedler, eller anden information. Jeg har hele depositummet, så disse kan overføres direkte efter dit ønske, såfremt en kontrakt er underskrevet.

Vi bor på landet lige nu, men vi vil gerne søge ind mod byen, så vi kommer tættere på mit arbejde og min datters studie. Det har også længe været et ønske at komme tættere på vores familie, som også bor i københavnsområdet.

Vi er stille og rolige smilende, udadvendte, rare mennesker, som altid sender et forbigående smil. Vi sætter pris på god mad, lange gåture, motion og hinandens selskab.

Hvis du ønsker at møde os, og finde ud af om vi er de mennesker du ønsker skal bo i din lejlighed. Så kan du henvende dig på min email: kristina.bjerre@hotmail.com eller mobil 25676069 eller 60165690.

Vi håber sådan at du vælger os.

MVH Kristina, Oliver og Amalie.