3 venner søger 4 værelses

Søger i Fyn

Maks husleje 10.500,00 kr/md
Værelser4 værelser
Mindste areal80m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 756 dage siden
Kontakt lejer

3 venner søger 4 værelses

Værelser4 værelser
Mindste areal80m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje10.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej
Vi er tre drenge som ønsker at bo sammen i Odense C, da lokationen er aktuel i forhold til vores beskæftigelser. Vi er indflytningsklar.

Larle:
23 år. Er selvstændig, eget firma, hvor jeg arbejder med lyd, musikproduktion og freelance undervisning i bl.a. sammenspil, studieteknik, rap, tekstskrivning og computermusik. Alt arbejdet med musik forgår i mit eget lydstudie her i Odense – hjemmet er ikke et øvelokale. Ydermere er jeg ansat på andet år som ungdomsklub pædagog i Faaborg-Midtfyn kommune.

Mads:
Jeg læser til pædagog på University College Lillebælt, som jeg påbegyndte d. 1. februar 2015. Derudover arbejder jeg i Årslev Ungdomsklub. Jeg er 21 år og oprindeligt fra Sønderjylland og forsøger nu at starte en tilværelse og et liv i Odense.

Markus:
Jeg påbegyndte studie på Syddansk Musikkonservatorium i august 2015 og har planer om at tage en bachelor og kandidat derefter. Jeg har netop lige opsagt et vikarjob, for at få tid til studiet, men underviser stadig unge mennesker i sammenspil i Faaborg en gang om ugen. Jeg er 22 år og også fra Sønderjylland.

Vh. Larle, Mads og Markus