Søger bolig

Søger i København

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 920 dage siden
Kontakt lejer

Søger bolig

Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Hej mit navn er Nanna, er 18 år og leder derfor for en lejlighed - eftersom jeg gerne vil væk fra min familie og fokusere mere på min uddannelse. Over de sidste par uger, er der sket noget ting i hjemmet og søger derfor et sted hurtigst muligt. Og det ville selvfølgelig være dejligt, hvis det var et sted som var tæt på mit uddannelsested.

Jeg er en meget smilende person, som elsker at have orden i ting men på samtid have det sjovt. I skoleåret 2012/2013 var jeg i USA, hvor jeg gik i skole og lærte noget om at være mere selvstændig end jeg i forvejen er. Det var et år som jeg aldrig vil glemme og et år som har gjort mig til den jeg er. Udover at jeg er meget selvstændig, er jeg også en meget loyal person - som er spontant, men altid med en vis grænse.
Udover at jeg til dagligt går på Ørestad Gymnasium, har jeg også et deltidsjob hvor jeg tjener meget godt - og snart skal igang med at blive oplært til 1.assistent . Så jeg vil ikke have problemer med at betale når der skal betales, jeg er bare ansvarsfuld.

Jeg træffes bedst over mail: nanna.michelle.kjelstrup@hotmail.com og på 42681786

Glæder mig til at høre fra dig snares.

Vh.
Nanna