ung glad pige der søger bofællesskab

Søger i Fyn

Maks husleje 3.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 920 dage siden
Kontakt lejer

ung glad pige der søger bofællesskab

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje3.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej,
Jeg er en 20-årig pige, der starter på SDU til sommer, så jeg er først interesseret i at overtage værelset fra omkring 1 juli.
Jeg har boet for mig selv de sidste tre år i Ringe, hvor jeg har gået på gymnasiet, så selvom jeg er ung, er jeg vant til at klare mig selv og ved, hvilke ansvar man er nødt til at tage for at kunne få det til at fungere.
Nu søger jeg et sted, hvor jeg kan få lidt mere kontakt til dem, der bor omkring mig altså gerne i et bofællesskab eller noget lignende.
Ved siden af min skole går jeg til kor og sang, hvilket jeg går meget højt op i. Desuden er jeg frivillig i UNF (Ungdommens Naturvidenskabelige Forening), så jeg laver en masse ting i min fritid, og det er meget få dage om ugen, hvor jeg ikke skal et eller andet.
Jeg er en stille og rolig pige og kan godt virke lidt indadvendt, men det er bare fordi jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg skal sige og gøre. Hvis dem omkring mig tager styringen og giver mig et lille skub, vil de opleve at jeg er utroligt sjov at være sammen med og egentlig et meget socialt væsen. Holdes der fest, jamen så er jeg med, men det er ikke sådan at jeg er den helt vilde festabe, der arrangerer fester regelmæssigt (højst et par gange om året)
Hvis I vil kontakte mig vil det være nemmest på mail laurahoff94@gmail.com, ellers kan I skrive eller ringe til mig på mobil 30699040.