Hjemløst nordjysk par, søger lejlighed i københavn

Søger i København

Maks husleje 8.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 759 dage siden
Kontakt lejer

Hjemløst nordjysk par, søger lejlighed i københavn

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje8.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderOver 12 måneder

hejsa.
vi er et nordjysk par på 22 år begge to, vi har været sammen i 5 år, og boet sammen i 3 af dem. derfor ved vi hvad det vil sige at passe på en lejlighed.

Vi står hjemløse fra d. 1/8, hvor vi begge to gerne skulle bo i København. Jeg (Kristine) skal starte som frisørelev hos STUHR i Frederiksberg Centret, og Kristian har søgt ind på både Jura og Film- og medievidenskab, kommer han ikke ind på studiet, er han garanteret et fuldtidsjob på 37 timer. Vi vil derfor være to gode betalere, og i er garanteret et par, som har lyst til at blive boende så længe som muligt.

Vi er meget stille og rolige, og har altid gang i en masse, da Kristian er på landsholdet i amerikanskfodbold, og Kristine går til både gymnastik og fodbold. Vi er et par der sætter meget pris på vores rolige hjemmeaftener, og vil derfor ikke være et par, som ofte har gæster, eller holder fester. Da hele hele vores vennekreds også bor i Jylland.

Vi håber meget at vi igennem dette får kontakt til en udlejer, som kan hjælpe os til at etablere et dejligt liv, i København.

Glæder os til at høre fra jer.
Mvh Kristine og Kristian