Tre veninder søger 4 værelses lejlighed i nærhe...

Søger i Nordjylland

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 703 dage siden
Kontakt lejer

Tre veninder søger 4 værelses lejlighed i nærheden af Aalborg centrum

Værelser3 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej, vi hedder Emma Søborg (19 år), Emma Mols (19) Natturshana Jeyarajan (20 år) og til juni bliver vi færdige som studenter fra Aalborg Katedralskole. Vi kender hinanden godt og har gået i klasse sammen i 3 år.

Vi er meget rolige typer, ingen af os ryger og vi har ikke kæledyr. Vi er ikke typer der fester højlydt eller går i byen til sent ud på natten. Emma bor langt væk ude på landet og vil derfor flytte til byen for at være tættere på arbejde og venner.

Vi regner begge med at have mindst et sabbatår hvor vi begge skal arbejde i Aalborg, inden vi begynder på universitetet. Vi har tænkt os at bo i samme lejlighed i mindst et år og sandsynligvis længere, afhængigt af hvor vores fremtidige studier ligger henne.

Vi har haft arbejde igennem gymnasiet og har sparet sammen til at kunne flytte hjemme fra. Vi kunne rigtig godt tænke os at bo i Vestbyen fordi området er roligt men stadig centralt. Lejligheden ligger tæt på Natturshanas arbejde i Kvickly. Emma er i gang med at søge job i nærheden. Desuden er vi bekendte med området da vores skole ligger tæt på.

Vi kan kontaktes på tlf. 20123035 (Emma) og 30965437 (Nattu)