Veninde-par søger lejebolig

Søger i Århus

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 674 dage siden
Kontakt lejer

Veninde-par søger lejebolig

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej :)

Vi er et veninde par, Mille og Anna, som begge skal studere til sommer og netop nu står og søger en lejlighed (delevenlig) i Aarhus. Vi mødte hinanden på udveksling i USA for 3 år siden, har været veninder siden da og har nu besluttet os for at flytte sammen. Her har vi skrevet lidt om os selv enkeltvis:

Lidt om Anna:
Jeg er en 21 årig pige som fortiden arbejder under mit første sabbatår. Jeg har søgt ind på Multimedie Design uddannelsen til sommer hvor jeg ved siden håber søger et fritidsjob. Jeg elsker at være skabe og være kreativ og derfor har jeg valgt at gå i den retning med uddannelse. Udover at bruge min tid på det kreative går jeg til sang, er meget sammen med mine veninder og familie og jeg elsker at løbe. Jeg er fra Hou, syd for Odder, men har af flere omgange boet forskellige steder i Aarhus. Jeg er derfor bekendt med byen og elsker hvad den har at byde på samt dens livlighed.

Lidt om Mille:
Jeg hedder Mille og er 20 år gammel. Jeg kommer fra Thy, hvor jeg lige har afsluttet STX her i sommeren 2016. I min fritid træner jeg i motioncenter, spiller meget håndbold, er sammen med venner og familie, og så arbejder jeg nogle gange i ugen i Munkens Bageri. Jeg elsker sprog, derfor er min plan at starte på Aarhus Universitet, hvor jeg vil læse international virksomhedskommunikation i engelsk og spansk.

Der kunne være meget mere at sige om os, men vi tror vidst vi har fået det vigtigste med. Spørgsmål er ellers meget velkomne.
Lyder vi til at vi kunne være lejerne for dig, så glæder vi os til at høre mere fra dig!

Mvh

Anna og Mille