Par søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 14.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 690 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i København

Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje14.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er et par der søger et nyt sted at bo, da vores nuværende lejemål er blevet sat til salg og vi derfor ikke kan blive boende. Vi faldt over din lejlighed på boligsurf.dk og synes både lejen, størrelsen og beliggenheden stemmer overens med vores ønsker og budget, hvorfor vi er meget interesseret.
Sally er 25 år gammel og påbegynder sin kandidat på DPU d. 1. september i år. Ved siden af sit studie arbejder hun i en tøjbutik, mens fritiden primært bruges på dans, foto, venner og familie. Lars er 28 år gammel, udannet økonom og lige begyndt som fuldmægtig ved Finanstilsynet. Han går meget op i at være aktiv, og spiller både fodbold og tennis, samt er begyndt at forberede sig på et marathon. Derudover tager han på surf/ski ture så ofte som tiden og penge tillader det. I bund og grund er vi et par, der godt kan lide et liv i bevægelse. Derfor er det også vigtigt for os med et trygt og roligt hjem, hvor der er plads til både at sætte sig til side og arbejde, samt at ligge sig på sofaen og flade ud med en film.
Grunden til vi ikke er ude efter at købe en lejlighed er, at vi begge har ambitioner om at komme udenlandsk efter Sally har endt sin uddannelse om 2-3 år. Derfor er leje den bedste løsning for os.
Som lejere og beboere generelt kan du forvente et renligt og troværdigt par, der går meget op i hjemlig hygge og får stor glæde af at have et godt forhold til folk omkring os. Derudover har vi I vores nuværende bolig været meget glade for, at der har været en god baggård, hvor man kunne ligge sig ned og slappe af, spise med gæster og hyggesnakke med de andre beboere i opgangen. Vi er hverken rygere eller har kæledyr, og når vi har gæster er det primært til en middag i weekenden. Større festlige lejligheder er vi mere til at holde ude af huset, da vi egentlig er af den opfattelse at vores hjem ikke er en festsal.
Vi håber meget at vi har vakt din interesse, og du ser os som en mulig lejer. Har du nogle spørgsmål må du meget gerne kontakte os, og vi håber selvfølg...