Studerende søger akut lejlighed eller værelse i...

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser0 værelser
Mindste areal0m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 2736 dage siden
Kontakt lejer

Studerende søger akut lejlighed eller værelse i København og omegn.

Værelser0 værelser
Mindste areal0m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

SØGER AKUT VÆRELSE/LEJLIGHED I KØBENHAVN ELLER OMEGN!

Jeg er både interesseret i lejlighed, værelse eller delevenlig lejlighed (da jeg har venner og veninder som ville interesseret i at bo sammen).

Kort om mig:
Jeg er en meget rolig, nede på jorden, jysk fyr på 27 år - født her i Danmark til bosniske forældre. Jeg er uddannet multimediedesigner, men lige nu studerer jeg Mellemøststudier på Københavns Universitet Amager. Multimediedesign bruger jeg dog som et studiejob ved siden af studiet. Af denne grund er min indkomst stabil og jeg vil altid kunne betale til tiden.

I min fritid går jeg meget op i fotografering, film, musik og kunst. Jeg får at vide, at jeg er let at omgås, god til at tage hensyn til dem jeg bor sammen med, og meget god til at holde hjemmet rent og pænt. For mig er det sidste punkt specielt vigtigt når man bor i en lejebolig. Jeg ryger ikke, har ikke kæledyr og sætter mere pris på en rolig aften derhjemme end en fest eller bytur.

Rent boligmæssigt har jeg prøvet at bo under flere forskellige forhold; lige fra kollegieværelser til delebolig med venner, og senest har jeg boet et år for mig selv i egen lejebolig. I ingen af disse situationer har oplevet problemer med hverken udlejer eller dem jeg har boet sammen med.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok