Ung og moden mand søger ny base i Roskilde.

Søger i Fyn

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 24 dage siden
Kontakt lejer

Ung og moden mand søger ny base i Roskilde.

Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej,

Jeg er pt. søgende efter en billigere bolig. Jeg kommer oprindeligt set fra Odense, og grundet optagelse med kort varsel (havde søgt flere steder geografisk) var jeg nødsaget til at tage hvad der var ledigt. Jeg har boet her et år, og mener nu at det er på tide og finde noget andet, og billigere.

Jeg er en ung mand på 30 år, som har travlt i hverdagen. Jeg læser fuld tid på Roskilde universitet, hvor jeg desuden også har en stilling som studiemiljøtutor. Ydermere, er jeg frivillig i det lokalpolitiske miljø, også på RUC, hvor jeg bruger en del tid også.

Jeg ser mig selv som et fornuftigt, og selvstændigt individ, som desuden har stor erfaring med hvad det vil sige at passe på sin lejebolig og vise respekt overfor sine medbeboere. Jeg hverken ryger, eller holder fester (det er jeg måske blevet for gammel til) og hvis det endelig er, er det til arrangementer på universitet, at jeg svinger træbenet.

Jeg sætter stor pris på at have mit eget køkken, da jeg er tidligere kok, og derfor bruger en del af min tid og kunnen der, desuden holder jeg af at læse, se en god film og en kop god kaffe. Jeg går også en del ture og styrketræner, så hvis der er et fitness center tæt på, eller på kollegiet, så ville det ikke være helt af vejen.

Jeg fraflytter min egen bolig d. 15/11-22. men vil kunne være parat til at overtage et lejemål tidligere, skulle det helt rigtige dukke op.
Jeg søger gerne noget til mellem 2000-3500kr månedligt, på omkring 30-40kvm.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok