Ung kvinde søger lejlighed med datter!

Søger i Nordjylland

Maks husleje 6.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 2521 dage siden
Kontakt lejer

Ung kvinde søger lejlighed med datter!

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeFamilie
Maks leje6.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Mit navn er Laetitia Naomie, og jeg er 25 år.
Jeg leder efter en lejlighed til mig selv og min skønne datter, Luna. Meget gerne centralt i Aalborg, eller centralt i Nørresundby, idet vi bruger en del tid her, og det er vigtigt for os at være tæt på byen, Lunas vuggestue, gode busforbindelser, samt vores kære netværk af venner og familie.

Jeg læser til dagligt psykologi på Aalborg Universitet - udover det, interesserer jeg mig meget for musik, kultur og kunst. Jeg har et lille atelier inde i centrum, hvor jeg nogle gange kommer og maler når der er tid.
Jeg holder meget af at fordybe mig i en god bog, tage ud i naturen, eller på kunstudstilling, og jeg elsker at lave lækker mad.

Jeg går desuden meget op i at indrette mit hjem så det er hyggeligt at være i, og for gæster at besøge. Jeg anser mig selv som udpræget ordensmenneske, med styr på økonomien, og jeg er en rolig, stille lejer.

Det er vigtigt for mig at finde en bolig hvor jeg kan skabe stabilitet, forudsigelighed og tryghed for min datter - jeg er derfor interesseret i noget, som jeg kan leje langsigtet, og med klare, rene linjer mellem udlejer og jeg. Min datter, Luna, er 1 år og er en enormt kærlig, sød og sjov pige, med godt humør:-)
Hendes far har en fast plads i hendes liv, og vi er meget nære venner, men har dog valgt at afslutte forholdet og kun fokusere på vores forældrerolle sammen - vi bor altså seperat.
Umiddelbart tænker jeg, at det er rart for dig som udlejer at have en vis klarhed omkring forholdene, men det er selvfølgelig ikke sikkert at det er noget, som du vælger at lægge vægt på.

Jeg går op i sund livsstil, er ikke-ryger, og holder ikke husdyr - hverken hund, kat, eller papegøje...:-)
Forhåbentligt har min annoncetekst vækket interesse hos dig - jeg glæder mig til at høre fra dig!

Gode hilsner,

Laetitia Naomie Johansson

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok