Søger Lejlighed Overalt i Danmark - 5000DKK Max...

Søger i Roskilde

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeRoskilde
Tidligste indflytnings dato 1. mar 2023
Dato: 11 dage siden
Kontakt lejer

Søger Lejlighed Overalt i Danmark - 5000DKK Max Leje

Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeRoskilde
Tidligste indflytnings dato 1. mar 2023
Profil typeMand
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelsePensioneret
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej.

Jeg er en fyr, født 1984, i Sverige, som ønsker at migrere fra Sverige til Danmark. Så derfor er jeg nu på udkig efter en bolig/lejlighed nede i Danmark..

Jeg er åben for hvad som helst, så længe det ikke er for dyrt - men jeg har overhovedet ikke noget problem med at bo småt, så længe det ikke overstiger 5000DKK(6600SEK) i husleje. Jeg er heller ikke forpligtet til – eller helt indstillet på, at bo et bestemt foretrukket sted, bare så længe det er et nemt sted at bo, og jeg ikke behøver at gå 20 km for at købe mad osv. osv. Jeg gæt et sted ikke så langt fra en by, måske. Men måske også ikke så langt fra naturen, alligevel - jeg ville elske at flytte til et roligt og roligt sted, tæt på naturen..

Jeg er en rigtig rolig og ydmyg fyr, som bare ønsker at flytte sydpå til Danmark og migrere, med min kæreste fra Korea, Jin.. Jeg er pensioneret i Sverige på grund af psykisk sygdom-- tilbragte omkring 7 år på sanitarium i Nordsverige, og hele prøvelsen gjorde mig bare så træt, det var forfærdeligt, træt af Sverige og af det barske klima og mentalitet. Det er bare for meget at tage, for koldt og ondskabsfuldt - bare at nævne klimaet, ikke menneskerne..

Jeg vil bare væk, hvilket jeg virkelig vil være i stand til nu takket være at blive pensionist. Så jeg ser ikke tilbage, jeg har brug for det her for at overleve, jeg er som en kat, der løber fra ulve. Jeg vil ikke være i stand til at slappe af i Sverige, det er alt plettet og grusomt mod mig..

Overvej venligst at få mig til at leje dit lille sted, hvis du tænker, at det kunne passe mig - jeg lover, at du ikke vil fortryde at tage mig ind der, for jeg er en rigtig venlig og varm fyr. Du vil helt sikkert have en venlig og blid fyr, der bor i dit fine land!

Jeg kan flytte ind, næsten med det samme.. Bare giv mig lidt tid til at komme derned og mødes osv., eller andet der skal til inden leje, hvad der nu skal gøres. Jeg ville blive så glad for at bo i en lille lejlighed nede i Danmark, du ville få et go...

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok