Par i 30'erne søger bolig i København

Søger i København

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 1312 dage siden
Kontakt lejer

Par i 30'erne søger bolig i København

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseAndet
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg vil uden tvivl beskrive os, min kæreste og jeg, som drømme lejere, fordi det mener jeg at vi er. Vi er et ungt par midt i 30'erne, begge med akademiske uddannelser, ikke-rygere, drikker ikke (undtagen ved sociale lejligheder), tager ikke rusmidler, rene straffeattester og har ingen husdyr. Jeg er 36 år ung, født i ex-Jugoslavien, har boet i Danmark langt det meste af mit liv. Jeg har en cand.ling.merc fra CBS og hun er 32 år, født i ex-Jugoslavien og har en "kontormus" uddannelse fra BLU. Vi er ikke gift, men vi regner med et bryllup til næste sommer.

Vi er begge bundet op i arbejde i to mine virksomheder. Jeg har et webbureau hvor jeg laver WordPress hjemmesider og andet digital marketing, samt en forretning ved siden af som beskæftiger sig med køb og salg af brugte biler til private. Man skulle tro at webbureau og brugte biler ikke har noget med hinanden at gøre, men kontakt med privat personer har vist sig at være god networking og har hevet kunder ind i den anden butik. Det jeg prøver at sige er at jeg ikke kommer til at mangle penge til husleje eller andre omkostninger forbundet med en bolig.

Hvis jeg var udlejer, så vil jeg læne mig imod at udleje en bolig til nogle der betaler til tiden, overholder gældende regler, forårsager ikke husspektakler mv. De bedste lejere er dem man ikke lægger mærke til, dem man ikke hører fra, dem man ikke hører om. Hvis vi har lange arbejdsdage, så er vi måske hjemme kl 22h og så har man svært ved at lægge mærke os da vi ikke er der. Så, hvis jeg var jer, så vil jeg udleje boligen til os da i ikke kommer til at høre mere fra os.

Hvis boligen i mellemtiden er udlejet, så må i gerne have os i tankerne til næste gang.


Med venlig hilsen

Gordan & Miljana

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok