Veninder søger 3-5 værelses lejlighed (Amager /...

Søger i København

Maks husleje 20.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 751 dage siden
Kontakt lejer

Veninder søger 3-5 værelses lejlighed (Amager / Christianshavn)!❤️

Værelser3 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje20.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er to veninder som begge skal studere efter sommerferien, og nu leder vi efter en lejlighed på enten Amager eller Christianshavn.

Lidt om os:

Vi mødtes på Roskilde gymnasium hvor vi begge gik på Bioteknologi retningen, og blev studenter sammen i 2021, og har siden haft sabbatår hvor vi skiftevis har arbejdet fuldtid, og været ude og rejse.

Jeg hedder Josephine og jeg bor lige nu i min egen lejlighed i Valby, men håber at finde noget lidt større at flytte i! Jeg skal læse Lingvistik på Københavns universitet, med henblik på en kandidat i IT og kognition. Jeg arbejder i mit sabbatår fuldtid som programmør, hvilket jeg skal fortsætte med, dog deltid, under mit studie.

Jeg hedder Eva og befinder mig lige nu i Afrika hvor jeg underviser i Engelsk og matematik på lokale skoler. Når jeg kommer hjem fra min sabbatårs-rejse i juni vil jeg begynde at forberede mig på mit studie, Jura, som begynder i august.

Vi har massere af veninder som også gerne vil flytte med, så skulle du ligge inde med en 4 eller 5-værelses bolig, så vil der komme en ekstra veninde med i puljen pr. værelse :))

Vores ønskede budget er 5000 pr person, så 10.000 for 3 værelser, 15.000 for 4, og 20.000 for 5. Men, vi er fleksible på det område, så tøv ikke med at tage kontakt hvis din bolig ligger over!

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok