Boligsøgende par, mangler tag over hovedet fra ...

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 690 dage siden
Kontakt lejer

Boligsøgende par, mangler tag over hovedet fra sommer 2022

Værelser2 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er begge 26 år, ikke rygere og har boet ude siden vi var 18 år. Vi er meget ansvarlige, hensynstagende og passer på vores ting. Samtidigt går vi op i fitness og mental sundhed, så der vil derfor ikke være fester eller andet, man skal tage hensyn til, med os som lejere. Vi har kendt hinanden i over 5 år og har nu valgt at det er tid til at bosætte os som et par.

Sara er ny-uddannet folkeskolelærer og har netop scoret sig drømmejobbet på en eftertragtet folkeskole i Dragør. Oprindeligt kommer hun fra Odense, hvor hun også har færdiggjort sin uddannelse på UCL. Udover at nyde de mange og gode ferier, sætter hun specielt pris på at lave mad og bage, hvorfor hun også agerer madkundskablærer, så hun kan lære nogle af disse tricks fra sig til de kommende generationer. Derfor, lægges der også stor vægt på et stort og rent køkken og et hjem generelt, da dette ses som vores fristed.

Bo er kandidat-studerende med et år tilbage på ITU, hvor han er i færd med at færdiggøre sin masters i Digital Innovation & Management, med speciale i den grønne omstilling og den digitale stat. Udover også at være glad for en aktiv livstil, sætter han stor pris på at bruge tid under åben himmel og være turist i storbyen. Med en oprindeelse i Sønderjylland og et par års tilstedeværelse i den fynske hovedstad, sætter han stor pris på at udforske alle byens subkulturer og små skjulte skatte, når han altså ikke passer sit studiejob, som teknisk supporter ved SDC.

Vi er begge socialt anlagte og bruger gerne tid med de venner og familie vi også har i København, og er ikke bange for at give naboen en hånd med at bære en sofa ned eller vande deres planter, hvis de skulle have behov for det. Da vi begge har familie på den anden side af betalingsbroen, vil der også være en del weekender, hvor der på ingen måde vil være aktivitet eller støj fra lejligheden. Af selv samme årsag har vi ingen husdyr eller lignende.
Vi håber at komme i betragtningen i jeres søgning efter ansvarlige lejere, d...

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok