4 højskolevenner leder efter lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 22.000,00 kr/md
Værelser5 værelser
Mindste areal100m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 622 dage siden
Kontakt lejer

4 højskolevenner leder efter lejlighed i København

Værelser5 værelser
Mindste areal100m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje22.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej

Vi er fire gode venner Rosa, Konrad, Emil og Jakob der gik på Krogerup Højskole sammen her i foråret .Inden vi startede på højskole, har vi allesammen boet i og omkring København, og synes alle det er en helt fantastisk by. Derudover har vi hver især rejst rundt forskellige steder i verden, eksempelvis i på havet, USA og Mexico.

Vi gik på en højskole, der er meget samfundsorienteret. Både med et politisk-, bæredygtigt og mediemæssigt perspektiv. Vi er derfor også allesammen meget bevidste om det ansvar, vi som mennesker har. Både i det lidt større perspektiv, men i særdeleshed også i vores nærmiljø. Hvad altså er fuldstændigt essentielt for at fungere på en højskole med 120 andre elever. Vi ser det derfor som en selvfølgelighed, at man respekterer sine naboer, og generelt er behjælpelig, hvor der er behov.

Som udgangspunkt har vi ingen begrænsning ift. lejeperioden, og ville sagtens kunne overtage fra. d. 1 oktober, som skrevet i annoncen. Derudover er vi alle ikke-rygere. Vi vil komme til at klare diverse huslige pligter og opgaver i fællesskab, så der generelt altid vil være ryddeligt, da vi ønsker en lejlighed, der er indbydende og bekvem at være i. Hertil ligger også at lejligheden skal være et sted man kan lade op og slappe af, hvad også passer godt med, at vi alle er meget rolige mennesker, der hver især sætter pris på f.eks. at læse en god bog, eller sætte lang tid af til at lave et godt måltid.

Vi håber at høre fra dig.

De Bedste Hilsener,
Rosa, Konrad, Emil og Jakob

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok