Bofæller søger 2-3 værelses lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 12.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 585 dage siden
Kontakt lejer

Bofæller søger 2-3 værelses lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje12.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er 2 unge mænd, som søger en lejlighed vi kan dele mens vi uddanner os i København. Vi kommer fra en lille by på Sydfyn der hedder Faaborg, hvor vi begge er opvokset og har boet hele vores liv. Vi færdiggjorde vores gymnasiale uddannelse i 2021 og har derefter holdt et sabbatår, hvor vi har arbejdet for at spare sammen til at kunne flytte hjemmefra. Vi er begge ikke-rygere.

Lidt om os:

Jeg hedder Jonas Lau Kristensen, jeg er 21 år gammel og kommer fra Faaborg på Sydfyn. Jeg har brugt mit sabbatår på at arbejde fuldtid som pædagogmedhjælper i Sundbrinkens børnehus. Jeg håber at skulle studere datalogi på Københavns Universitet efter sommeren 2023. Jeg bruger det meste af min fritid med venner, ellers elsker jeg også at frakoble fra en lang arbejdsdag på sofaen. Jeg anser mig selv som et meget roligt, nede på jorden menneske der er nem at omgås og som er meget bevidst om det fælles ansvar det kræver at flytte ind i en lejlighed.

Mit navn er Christoffer Holm, jeg er 20 år gammel og kommer som sagt fra Faaborg. Jeg er en udadvendt person der elsker at bruge tid med min familie og venner. Jeg har i mit sabbatår arbejdet i 2 børnehaver og på et plejehjem og i min fritid har spillet basketball og trænet i fitness. Jeg anser mig selv for at være meget grundig, punktlig og tilregnelig, uanset om det er i min fritid eller angående mit studie/arbejde. Grunden til jeg vil flytte til København er at jeg gerne vil studere Økonomi på CBS samt bruge min ungdom i en storby, hvor man har mulighed for at møde en masse nye mennesker.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok