Ungt, entusiastisk par søger fredelig bolig i K...

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 344 dage siden
Kontakt lejer

Ungt, entusiastisk par søger fredelig bolig i KBH omegn

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære udlejer,

Vi er to unge og entusiastiske mennesker på hhv 30 og 28 der søger et dejligt, fredeligt sted at bo i København omegn samt Nordsjælland.
Hvorfor skal I vælge os som lejere?

- Økonomisk stabilitet. Vi er begge stabile. Jannick sidder i en lukrativ stilling på sit arbejde som VR-udvikler, og Natascha er under uddannelse til psykoterapeut, samt arbejder freelance som tekstforfatter. Vi går op i at betale regninger til tiden.

- Vi er ansvarsfulde. Natascha har før været med-husejer, og Jannick har en nærmest overmenneskelig evne til at spotte, når noget potentielt kan forårsage ridser i gulvet - eller andre skader. Vi sætter begge pris på det, vi låner.

- Ingen larmende tekno-eskapader fra vores side. Ingen af os hverken drikker eller ryger, og vi sætter pris på, at vores hjem er en base, hvor vi kan trække os tilbage og ikke være på, socialt. Vi afspiller musik, men vi larmer ikke.

- Vi er interessante og behagelige mennesker. Begge holder vi af spændende samtaler med mennesker, men har samtidig brug for fred og ro - så det har vi forståelse for den anden vej rundt. Vi sætter stor pris på, at man hjælper hinanden, hvis behovet opstår.

Vi håber virkelig, I synes vi lyder som et par optursmennesker der er til at stole på - og at I vil have os i betragtning som lejere :)

Mange varme hilsner,
Natascha og Jannick.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok