Familie på fem søger en rummelig 5+ værelses le...

Søger i København

Maks husleje 35.000,00 kr/md
Værelser5 værelser
Mindste areal150m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 370 dage siden
Kontakt lejer

Familie på fem søger en rummelig 5+ værelses lejlighed i København

Værelser5 værelser
Mindste areal150m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeFamilie
Maks leje35.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi vil gerne præsentere dig for vores vidunderlige familie, som er klar til at starte et nyt kapitel i København og finde det perfekte hjem. Vores harmoniske familie på fem personer består af en far, en mor og tre dejlige børn på 7, 5 og 2 år. Vi er overbeviste om, at vi er et ideelt valg for enhver lejlighed, der søger ansvarlige, kultiverede og varmhjertede beboere.

Faderen, der er en engageret og anerkendt overlæge på medicinsk afdeling, er et fremragende eksempel på professionalisme og omsorg. Hans stærke ansvarsfølelse og dybe engagement i menneskers sundhed og velvære gør ham til en støttepille, ikke kun på arbejdspladsen, men også i familien.

Moderen, en talentfuld yogainstruktør og musiker, bringer ro, kreativitet og glæde ind i familielivet. Hendes afbalancerede og kærlige natur skaber en harmonisk atmosfære, som også vil afspejle sig i lejligheden.

Vores tre børn er hjertet i vores familie. Med deres muntre, nysgerrige og respektfulde personligheder beriger de ikke kun vores liv, men også sameksistensen i et fællesskab. Vi lægger stor vægt på en god opdragelse og plejer deres sociale færdigheder for at opdrage dem som åbne og tolerante individer.

Som familie deler vi en kærlighed til naturen, kulturen og de finere ting i livet. Vi sætter pris på en velplejet og respektfuld behandling af vores omgivelser og er bevidste om det ansvar, der følger med at passe et hjem. Vores interesse for arkitektur, design og bæredygtighed sikrer, at vi vil behandle hver lejlighed med omhu og respekt.

Vi er overbevist om, at vi med vores positive energi, fælles værdier og opmærksomhed på detaljer vil være en værdifuld tilføjelse til enhver lejlighed i København. Vi ser frem til at slå rødder i denne smukke by og finde et nyt hjem, der opfylder vores krav og værdier.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at overbevise dig om vores pålidelighed, engagement og charme. Lad os arbejde sammen om at finde et nyt hjem, hvor vi kan realisere vores drømme og bid...

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok