Ansvarsfuldt par søger midlertidig lejlighed i ...

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 316 dage siden
Kontakt lejer

Ansvarsfuldt par søger midlertidig lejlighed i København, 2-12 måneder

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Vi er et roligt og ansvarsfuldt par, der søger en midlertidig lejlighed i København. Vi er begge engagerede i vores professioner; jeg er 32 år og arbejder inden for reklamebranchen, og min kæreste på 25 år studerer ved Det Kongelige Danske Kunstakademi og arbejder deltid med keramik.

Vores plan er at finde et midlertidigt sted at bo, da vi forventer at købe vores egen ejendom i løbet af de næste 2-12 måneder. Vi søger en lejlighed på minimum 45m2, vores budget er op til 10,000 DKK pr. måned, og vi er fleksible med indflytningsdatoen mellem slutningen af juli og september. Vi foretrækker en placering, der er forholdsvis central, men vi er åbne for forskellige muligheder.

Vi er rolige, rene og respekterer vores naboers fred. Vi søger et sted, hvor vi kan føle os hjemme, og hvor vi kan bidrage positivt til vores lokalsamfund. Vi har altid betalt vores leje til tiden, og vi forstår vigtigheden af at passe godt på vores bolig.

Hvis du har en lejlighed, der kunne være et godt match, eller hvis du kender nogen, der gør, ville vi være meget taknemmelige for at høre fra dig. Vi er glade for at mødes personligt, over et opkald eller en videochat for at diskutere yderligere og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Tak for din tid!

Med venlig hilsen,
Sten & Marielle

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok