Hjem søges på Bornholm

Søger i Bornholm

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal90m2
OmrådeBornholm
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 292 dage siden
Kontakt lejer

Hjem søges på Bornholm

Værelser2 værelser
Mindste areal90m2
OmrådeBornholm
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseAndet
NationalitetEuropa
BoligtyperHus
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej - Jeg er en pæredansk kvinde, ikke-ryger, med fast indtægt samt orden i økonomien og ikke registreret i RKI eller strafferegistret. Jeg betaler til tiden og passer godt på tingene. Stille, rolig og ordentlig.

Jeg trives ikke her i Nivå, Nordsjælland, hvor jeg bor nu. Kommer fra Hørsholm, også i Nordsjælland, hvor jeg voksede op i mine forældres store parcelhus med kæmpe have i en fortrinsvist videnskabsuddannet familie. Men efter flere års overvejelser vil jeg nu forsøge også at søge bolig på Bornholm. Jeg elsker klippelandskaber og ikke mindst sol.

Jeg søger et lyst hus med frit udsyn (ingen høje hække) til åbne områder, naturskønt så tæt på havet som muligt og helst på den nordlige del af øen, hvor klipperne er. Umøbleret med ubegrænset leje og tilladelse til hund eller lign. Har dog ingen dyr pt.

Selv er jeg uddannet skuespiller/sanger fortrinsvist fra New York, hvor jeg boede i tre år. Siden hen 25 år i Kbh., hvoraf de sidste 20 år var i den samme også private udlejningsbolig. Men sælger skulle så sælge ret akut, og jeg ville alligevel gerne tilabge til det grønne. Nivå og Nordsjællands kuperede landskaber er også meget smukke, men selve stedet hvor jeg bor, er ikke noget for mig, det var bare, hvad jeg kunne få. Men jeg ønsker et sted, hvor jeg føler mig hjemme, modsat her. Gerne i et landsbyagtigt miljø, hvor man kommer hinanden mere ved end her, hvor man knap nok hilser. Jeg skal bo alene. Jeg er dog ikke opsagt.

Jeg har arbejdet som fotomodel, danser på MTV, skuespiller, pædagogmedhjælper mm. Desuden har jeg skrevet lyrik fra barn af og før fået digte udgivet hos Gyldendal, hvilket jeg nu forsøger igen - en digtsamling netop færdiggjort. Og så søger jeg speakarbejde til lydbøger, reklamefilm mm. , hvor lønnen er høj og arbejdet relevant for mig.

Af interesser kan nævnes at læse, især videnskabelige artikler, skrive, rejser, sundhed/selvudviklingsprocesser, ikke noget fanatisk, natur.
Jeg ser frem til at høre fra dig/jer.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok